EPBeter

Bouwen aan ademruimte

Voor wie we het doen?

Voor jou én de planeet!

Over EPBeter

EPBeter: een nieuwe naam en een nieuw concept. EPBeter is de opvolger van Smart Building Smart, een bedrijf dat je al enkele jaren kon consulteren over de integratie van slimme, innovatieve technieken in je leefomgeving en de automatisering van (ver)bouwprocessen. In 2022 waaide er dankzij het toekomstgerichte team een frisse wind door het bedrijf: de focus werd naar energie verlegd, onder andere als antwoord op de torenhoge energiefacturen en de klimaatverandering.

 

 

 

Zoals wij dus zelf al een transformatie ondergingen, willen wij ook jou helpen om je leven te transformeren. We verlenen je professioneel advies over de creatie van een slimme en energie-efficiënte woning of zetten het petje van coördinator op bij jouw nieuwbouw- of renovatieproject. Kortom, we helpen je om tijd, geld en vooral energie te besparen. Je ervaart bovendien meer comfort, leeft veiliger en draagt je steentje bij aan het milieu. Ook heb je opnieuw de tijd en het budget om ten volle van het leven te genieten op een groenere planeet, en precies dat staat hoog op onze prioriteitenlijst.

 

Of je ons nu als particulier, architect, gebouwbeheerder, eigenaar of projectontwikkelaar benadert, we hebben voor iedereen een slimme oplossing op maat. We zoeken actief naar manieren om jouw specifieke behoeften, als eigenaar of als bouwheer, te vervullen. Bij ons dus geen standaardformule, maar een aanpak die écht bij jou past. Door bovendien altijd open en transparant met alle betrokkenen te communiceren, zorgen we ervoor dat iedereen steeds op dezelfde golflengte zit. Samen bouwen we niet enkel aan een slimmere woning maar ook aan een duurzamere toekomst – en dat merk je ook meteen aan je energiefactuur. 

Team EPBeter

Michael

 

De man die 2 stenen kan laten praten met elkaar. 
Michael spreekt vele talen, vooral de talen die je nodig hebt om technieken en/of technologie met elkaar te laten spreken, zelfs 2 stenen… Een combinatie tussen een IT brein en ervaring met technieken zorgt ervoor dat zelfs de uitdagendste projecten gerealiseerd kunnen worden.

Bart

 

Wie kent een specialist in technieken kent meestal iemand die één techniek onder de knie heeft. Bart heeft ze allen onder de knie. (Hoge knieën?)

Bart is onze specialist ter plaatse als het om technieken gaat. Zijn sterkte is de verbanden zien tussen alle verschillende gevolgen als er nog maar één parameter wordt aangepast.

Jo

 

De technische taal verstaanbaar maken is Jo zijn specialiteit. Daarom maakt hij er zijn werk van om het doel van EPBeter aan iedereen kenbaar te maken én te zorgen dat er impact kan gecreëerd worden. 

Wil jij ook besparen, schrijf je in voor onze gratis tips.

Team EPBeter