Integreer smart home functionaliteiten voor een beter energieverbruik

Laat de smart home technologieën in je woning met elkaar communiceren en bespaar enorm.

Maak je woning of gebouw slim

Je wil zorgeloos genieten van je toekomstige energiezuinige nieuwbouwproject. Wij helpen je bij het kiezen en integreren van slimme technieken en technologieën die ervoor zorgen dat jouw woning voorziet in haar eigen energie-efficiëntie. Onze ervaren integratie-experts begeleiden jou bij het creëren van een woning die comfortabel en eenvoudig te beheren is.

Intake

We verkennen jouw verwachtingen en behoeftes tijdens een eerste gesprek. Zo richten we ons op een resultaat dat aansluit bij jouw leef- of werkstijl.

Onderzoek & advies

Met de nodige kennis van het bouwproject en verwachtingen bekijken we hoe we je woning of gebouw slim kunnen maken. Onze integratie-expert geeft adviezen over de nodige basisintelligentie, de mogelijke energie- en kostenbesparende functies en hoe alles op elkaar af te stellen.

Communicatie & coördinatie

We zorgen ervoor dat de integratie van je smart home- of smart building oplossing vlot verloopt. Onze integratie-expert zorgt voor een duidelijke communicatie tussen alle betrokken partijen.

Blijvende opvolging

Na de integratie kunnen we jouw woning blijven opvolgen. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe technieken en mogelijkheden.

Wil jij ook besparen, schrijf je in voor onze gratis tips.

Eenvoudige aanpassingen kunnen grote gevolgen hebben.